the nature project
the nature project
 

Să ne bucurăm de o cină gătită acasă este astăzi un lux. Swipe right de fiecară dată când ne dorim ceva și fără pic de efort avem acces la preparate care ajung direct în fața ușii.

Cu cât avem mai multe opțiuni, cu atât avem mai puțin de câștigat de fapt. De ce? Pentru că a ne hrăni corpul cu mâncare procesată și a ignora mesajele pe care acesta încearcă să ni le comunice înseamnă în cele din urmă mai puțin: mai puțină energie, mai puțină claritate, mai puțină atenție.

The Nature Project este despre a găsi resurse sănătoare și despre a face alegeri smart cu opțiunile de acum și pentru vremurile de acum. Simplu. Repede. Inteligent. 

Într-o lume în care companiile transnaționale produc orice oriunde, într-un moment în care nimeni nu știe cu adevărat de unde provin majoritatea lucrurilor, fiindcă tot ce atingem provine de pretutindeni, e important să plecăm într-o căutare locală și să ne reconectăm la natură, la sursa și la proveniența ingredientelor. 

Asta nu înseamnă să dăm timpul înapoi și să redevenim vânători ci doar să învățăm cum să administrăm timpul pe care îl avem într-un mod mai eficient și în cele din urmă, mai prezent.

We eat earth. O legătură de pătrunjel este smulsă din pământ. Un prun este hrănit de ploaie. We breathe earth. Aerul pe care îl respirăm este același pe care îl respiră și un portocal. We are earth.

De aceea, politica editorială este cât se poate de simplă. Fiecare recomandare vine cu soluții reale pe care poți să le găsești în orașul tău. Gătește acasă și află despre produsele de sezon cultivate de fermierii locali, ori pe care le-am ales cu mâna mea din piețe sau care provin din surse certificate.

Sigur, nu întodeauna avem posibilitatea de a planifica atent fiecare masă și cu siguranță încă folosim produse care călătoresc mări și țări distanță. Chiar și așa, alegerile pe care le faci ar putea să fie începând de acum din ce în ce mai simple.

În cele din urmă, vei găsi aici și proiecte de styling, de la food până la obiecte responsabile și cosmetice organice, iar în cazul în care îți dorești să construim împreună proiecte care să contribuie la o viață mai simplă, just say hi: mia@thenatureproject.ro . Îmi poți scrie despre food styling, food plating, food photography & natural cosmetics, social media visual content, content writing, events, activări de brand sau alte idei care au potențialul de a ajunge la comunitatea pe care o dorești.

the | nature | project

începe de acum, proiectul tău ești tu.