cityMia Munteanu

Dinner Stories: 24 iulie

cityMia Munteanu
Dinner Stories: 24 iulie

Pepene roșu, struguri cu boabe grase și dulci, nuci proaspete din piață și brânză maturată în frunze de măslin. Ce bine că e vară. Avem 10 locuri la masă, gătim pentru tine. Will you join us?

Mixed flavors, pe 24 iulie, adică miercuri, pregătim o nouă ediție #DinnerStories. Ne dăm întâlnire într-un apartament minimalist de pe strada Brezoianu, chiar aproape de grădina Cișmigiu.

În sufragerie e atmosferă ca în ultimul sezon din Tremé - jazz a la New Orleans, iar în bucătărie miroase a pâine proaspătă și rozmarin. Brîndușa, my partner in crime, gătește alături de mine. Gătim împreună pentru tine, mai exact. Food seeker, îndrăgostită de călătorii culinare, cafea și daydreaming, Brîndușa e ready for a new adventure. Se pregătește să pună la cuptor chifteluțele de falafel cu susan copt și pătrunjel proaspăt cules în aceeași zi din grădina Mihaelei de la Legume Fericite. Iar eu, frământ și învârt un aluat pe care urmează să-l așez cu un strop de sare și ulei de măsline.

Întodeauna am crezut că e simplu să mănânci sănătos, nu ai nevoie de rețete complicate. Ai nevoie doar de un strop de inspirație și să te înconjori de oameni care vor la fel ca și tine, să înceapă un stil de viață sănătos. Hai să ne cunoști și hai să cunoști povestea producătorilor locali, de unde vin produsele pe care le-am ales și de ce le-am ales?

Ne-ar plăcea să te învățăm și să-ți povestim despre cum poți să trăiești simplu cu efort mic, alegând hrană sănătoasă din grădini adevărate. O selecție atentă de produse gourmet și un meniu de vară, pregătit să devină cel mai #cool instagram story - te așteaptă să-ți dai checkin alături de noi. Iar dacă nu ne crezi, te invităm să arunci un ochi peste ultimele ediții #dinnerstories. Iată aici și aici câteva cadre la fel de gustoase.


Serile #dinnerstories, în apartamente găsite pe AirBnb și rezervate doar pentru o singură seară, sunt parte dintr-o inițativă în care ne propunem să încurajăm mesele calde pe care le poate pregăti oricine, acasă în propria bucătărie. Book you agenda, rezervă-ți locul la cină și hai să cunoști oameni noi. It will be fun and #healthylicious 🍐🍇🍋

Suntem oficial open for registration.


Meniul #dinnerstories, 24 iulie:

1. Selecție gourmet de brânzeturi maturate, măsline condimentate și fructe proaspete de sezon.

2. Raw gazpacho cu pepene roșu.

3. Pate cremos de mazăre și linte galbenă cu micro plante de floarea soarelui și ridice.

4. Homemade falafel cu homemade hot pita cu rozmarin, hummus cu năut și fasole pregătit în aceeași zi, Israeli salad cu legume proaspete din agricultură organică.

5. Kale salad, ușor trasă-n tigaie cu mure, fistic și parmigiano.

6. Sorbet pregătit cu iaurt cremos și pere, alături de zucchini fripți în tigaie.

+ Selecție de vinuri rose și alb din agricultură ecologică and real cola, adică african #kolanut, essential oils și #organicspices.

Ingredientele provin din agricultură organică sau din România, precum piețe sau mici furnizori. Nu ingrediente produse la nivel industrial, totul este pregătit în bucătăria noastră, în aceeași zi.

Cum te întregistrezi?

1. Înscrie-te online, completează formularul de mai jos. Price Ticket: 180 lei.

Join us for dinner, apoi primești în căsuța ta de inbox un booklet digital cu toate ingredientele și rețetele pe care le încerci aici, dar și informații care să te ajute să ajungi mai ușor la producătorii locali. Și bineînțeles, pleci acasă un super healthy yummy gift pe care l-am pregătit cu ajutorul partenerilor noștri. 🙏

2. Odată achitat biletul online, urmează să primești pe mail adresa unde urmează să ne întâlnim. 🙈 

3. Ne bucurăm de o cină ca acasă, aici îți faci prieteni noi și înveți lucruri noi. 

Numele tău *
Numele tău
Telefon *
Telefon
brooke-lark-oaz0raysASk-unsplash.jpg
monika-grabkowska-6N9YWbrevfM-unsplash.jpg
russ-ward-q9icoPhvq_A-unsplash.jpg
thomas-rehehauser-M3M7D7LZ_n0-unsplash.jpg
deryn-macey-h83Rm3njjcg-unsplash.jpg
deryn-macey-B-DrrO3tSbo-unsplash.jpg
Mia este ninja manager la Mark si cofondator Yoga City. Terenul ei de joaca sunt deadline-urile si brief-urile de zi cu zi. Intre strategie si solutii de marketing, nicio zi nu seamana cu alta. Uneori pe platoul de filmare, alteori in brainstorming-uri cu echipa de creatie, biroul Miei este oriunde exista conexiune buna la Internet. In timpul liber incearca sa schimbe orasul prin proiecte curajoase si sanatoase: de la idei de business noi la coordonarea unor start-up-uri si initiative locale.