cityMia Munteanu

Open registration: o nouă ediție Dinner Stories

cityMia Munteanu
Open registration: o nouă ediție Dinner Stories

Porumbul se bronzează pe grătar, în grădină miroase a vinete, Veronica coace o pită, fructele de mare cuceresc audiența, adică întreaga natură. Copacii, vântul, rândunelele așteaptă să ajungă invitații. Bine ai venit la o nouă ediție Dinner Stories, noi gătim pentru tine.

Ne dăm întâlnire de această dată în grădina de vară a celor de la 13 la 11, un nou spațiu concept ce promovează experiențele ca stil de viață. Rezervă-ți data în calendar, dar și locul la cină and let's share some stories! Ține minte: 22 august, miercuri, 19.00.

Pentru cititorii noi de pe blog, trebuie să le spun un singur lucru: viața e plină de culoare, iar noi sărbătorim toate culorile ei în fiecare lună. Alegem din piețe și din livezile producătorilor locali tot ce-i proaspăt și de sezon, iar apoi te invităm la masă pe tine și pe prietenii tăi, miercuri, în ultima săptămână din lună.

Dinner Stories sau serile de #homecooking, așa cum le numim noi, au loc în apartamente găsite pe AirBnb și rezervate doar pentru o singură seară, parte dintr-o inițativă în care ne propunem să încurajăm mesele calde pe care le poate pregăti oricine, acasă în propria bucătărie (vezi aici cum a fost ultima ediție).

Pentru că e aproape sfârșit de vară, vrem ca povestea ediției din acest sezon să aibă un nou început, de aceea organizăm our #foodlovers gathering în frumoasa casă a celor de la 13 la 11, chiar aproape de Grădina Icoanei.

Avem doar 15 locuri, așadar ar fi bine să completezi formularul de mai jos pentru că de obicei există o listă de așteptare.

Te așteaptă o cină pregătită cu ingrediente fresh, cumpărate și gătite în aceeași zi, dar și o seară a la Ted Talks pentru că urmează să învățăm lucruri noi împreună: cum arată lista de cumpărături, cine sunt producătorii locali, despre smart and healthy shopping și bineînțeles despre cum să-ți administrezi mai simplu și mai sănătos resursele pe care le ai.

Dinner Stories

1. Înscrie-te online, completează formularul de mai jos. Price Ticket: 180 lei.

Join us for dinner, apoi primești în căsuța ta de inbox un booklet digital cu toate ingredientele și rețetele pe care le încerci aici, dar și informații care să te ajute să ajungi mai ușor la producătorii locali. Și bineînțeles, pleci acasă un super healthy yummy gift pe care l-am pregătit cu ajutorul partenerilor noștri. 🙏

2. Odată achitat biletul online, urmează să primești pe mail adresa casei unde urmează să ne întâlnim. 🙈 

3. Ne bucurăm de o cină ca acasă, aici îți faci prieteni noi și înveți lucruri noi. 

Cum arată evenimentele #dinnerstories?

Despre întâlnirile noastre trecute poți să citești aici sau aici. La #dinnerstories suntem makeri sau vrem să devenim makeri, nu simpli consumatori. Vrem să aflăm de unde provin alimentele și cum sunt cultivate, ne place să descoperim insights din fiecare bucătărie și să ne întoarcem în cele din urmă un pic mai inspirați acasă.

Meniul #dinnerstories, 22 august:

1. Salată de vinete coapte, porumb copt cu usturoi, unt și pătrunjel.

2. Hummus cu mazăre, platou cu legume: cartof dulce, varză roșie, avocado, salată verde și colorata, roșii negre și galbene, ridichii, că tot e sezonul lor.

3. Zuchinni plate, galben și verzi, cu verdețuri aromate și branză de la Degusteria Francesca, our fav. spot.

4. Pita bowl cu creveți, mix de salate de vară și hand picked vegetables.

5. Watermelon pizza: adică pepene proaspăt cu cremă din caju, afine și căpșune din grădina Mihaelei, mentă și chocolate chips.

+ Selecție de vinuri rose și alb din agricultură ecologică, Domeniul Bogdan, Original Captain Kombucha, Charitea și Cold Coffee de la cooperativa FRUFRU.

Ingredientele provin din agricultură organică sau din România, precum piețe sau mici furnizori. Nu folosim zahăr sau alte ingrediente produse la nivel industrial, totul este pregătit în bucătăria noastră, în aceeași zi.

Numele tău *
Numele tău
Telefon *
Telefon
Dinner Stories_13la11_The Nature Project.jpg
Credits goes to: https://www.yellowblissroad.com/recipes-for-the-grill/
36291751_275242113047149_7947647955442335744_o.jpg
Dinner Stories_13la11.jpg
Porumb2.jpg
38661905_258127155014691_6075575365856657408_n.jpg
Credits goes to: https://www.godairyfree.org/recipes/watermelon-pizza

Mia este ninja manager la Mark si cofondator Yoga City. Terenul ei de joaca sunt deadline-urile si brief-urile de zi cu zi. Intre strategie si solutii de marketing, nicio zi nu seamana cu alta. Uneori pe platoul de filmare, alteori in brainstorming-uri cu echipa de creatie, biroul Miei este oriunde exista conexiune buna la Internet. In timpul liber incearca sa schimbe orasul prin proiecte curajoase si sanatoase: de la idei de business noi la coordonarea unor start-up-uri si initiative locale.