Oper for registration: dinner stories

Oper for registration: dinner stories

Open for registration: ne dăm întâlnire vineri, pe 29 iunie, în frumosul apartament din Matei Millo. Food, design and new friends, invităm 15 prieteni la masă. 

Privești Bucureștiul de la etajul 6, e vineri seară, orașul se trezește la viață, iar tu tocmai te-ai aventurat să-ți dai întâlnire cu oameni pe care nu îi cunoști. Pe 29 iunie organizăm o nouă ediție #dinnerstories. Aici poți să te bucuri de o cină ca acasă căci preparatele sunt gătite în aceeași zi, iar ingredientele cât de poate de simple.

Fără sofisticăreli, gătim pentru curioșii care vor să experimenteze partea colorată a vieții, însă n-au resursele necesare pentru a începe un stil de viață sănătos. Iar aici intervenim noi. Care noi? Eu și Veronica, my yogi friend and the food magician.

Serile de #homecooking, în apartamente găsite pe AirBnb și rezervate doar pentru o singură seară, sunt parte dintr-o inițativă în care ne propunem să încurajăm mesele calde pe care le poate pregăti oricine, acasă în propria bucătărie.

Avem doar 15 locuri, așadar ar fi bine să nu cazi prea mult pe gânduri pentru că urmează a fi rezervate cât ai zice "pesto".

Te așteaptă o cină pregătită cu ingrediente fresh, cumpărate și gătite în aceeași zi, dar și o poveste pe care abia urmează să o descoperi: cea a preparatelor sănătoase. 🍓

Dinner Stories

1. Înscrie-te online, completează formularul de mai jos. Ticket Price: 180 lei.

Join us for dinner, apoi primești în căsuța ta de inbox un booklet digital cu toate ingredientele și rețetele pe care le încerci aici, dar și informații care să te ajute să ajungi mai ușor la producătorii locali. Și bineînțeles, pleci acasă un super healthy yummy gift (în valoare de 100 de lei) pe care l-am pregătit cu ajutorul partenerilor noștri. 🙏

2. Odată achitat biletul online, urmează să primești pe mail adresa apartamentului unde urmează să ne întâlnim. Îmi plac surprizele, așa nu-ți zic nimic până atunci. 🙈 

3. Ne bucurăm de o cină ca acasă, într-un apartament pe care este posibil să nu îl mai întâlnești niciodată, aici îți faci prieteni noi și înveți lucruri noi. 

Cum arată evenimetele #dinnerstories?

Ei bine, zău că nu ți-aș fi spus nimic pentru că știu sigur că o să-ți placă ce urmează să-ți pregătim, dar pentru că ai aterizat deja pe blogul meu, simt nevoia să împărtășesc cu tine câteva informații despre cinele #dinnerstories. Despre întâlnirea noastră din luna mai poți să citești aici, iar aici găsești un articol atent documentat de la ediția organizată chiar în apartamentul unde urmează să ne întâlnim de această dată. Read them, then decide if you can make it.

La #dinnerstories suntem makeri sau vrem să devenim makeri, nu simpli consumatori. Vrem să aflăm de unde provin alimentele și cum sunt cultivate, ne place să descoperim insights din fiecare bucătărie și să ne întoarcem în cele din urmă un pic mai inspirați acasă.

Meniul #dinnerstories, 29 iunie:

1. Bol cu linte neagră, cartofi dulci, sfeclă, mere, susan negru, goji și ginger tahini.

2. Nachos cu sos cheese caju homemade și verdețuri din grădină.

3. Mexican falafel bites, ardei copt și alte #amazing ingrediente.

4. Mexican buddha bowl: quinoa, avocado, fasole neagră, roșii din grădină și porumb proaspăt, fiert.

5. Veggie avocado quesadillas din lipii homemade crescute cu maia, cu sos de roșii uscate și legume culese din grădină în aceeași zi, din agricultură organică.

6. Ciocolove: desert din cremă de ciocolată pregătită în casă, zmeură din grădina unui producător local (nu din supermarket), mentă proaspătă ruptă din grădină în aceeași zi și fulgi mari de cocos.

+ Selecție de vinuri rose și alb din agricultură ecologică, Domeniul BogdanAll I Need cold tea, Mate tea și limonadă de la #cooperativafrufru.

Ingredientele provin din agricultură organică sau din România, precum piețe sau mici furnizori. Nu folosim zahăr sau alte ingrediente produse la nivel industrial, totul este pregătit în bucătăria noastră, în aceeași zi.

Dinner Stories este o inițativă The Nature Project care nu ar putea prinde viață fără ajutorul Veronicăi, urban yogi and my friend.

Name *
Name
Phone *
Phone
Dinner Stories_apartament Bucuresti_Matei Millo_interior design.JPG
DinnerStories by Mia Munteanu.JPG
Cold brew coffee Dinner Stories Bucharest.JPG
DinnerStories_The Nature Project.JPG
Dinner Stories_apartament Bucuresti_Matei Millo_interior design_7 tarta cu mere.JPG
Credits goes to: www.blog.thestepfordhusband.at
Credits goes to: www.platingsandpairings.com
Dinner Stories_apartament Bucuresti_Matei Millo_interior design_9.JPG
Credits goes to: www.blog.thestepfordhusband.at
Credits goes to: http://thefirstmess.com

 

 

Mia este ninja manager la Mark si cofondator Yoga City. Terenul ei de joaca sunt deadline-urile si brief-urile de zi cu zi. Intre strategie si solutii de marketing, nicio zi nu seamana cu alta. Uneori pe platoul de filmare, alteori in brainstorming-uri cu echipa de creatie, biroul Miei este oriunde exista conexiune buna la Internet. In timpul liber incearca sa schimbe orasul prin proiecte curajoase si sanatoase: de la idei de business noi la coordonarea unor start-up-uri si initiative locale.