cityMia Munteanu

25 aprilie: are loc Dinner Stories

cityMia Munteanu
25 aprilie: are loc Dinner Stories

Primăvara. Copacii își deschid frunzele, iar străzile miros a flori de magnolie. Piețele sunt o bucurie. Verde aici, verde acolo. Aducem natura într-o sufragerie care te așteaptă.

Dinner Stories are loc în această lună pe 25, iar noi ne pregătim să aducem în sufrageria noastră un nou dans al culorilor. Ți-am pregătit un meniu inspirat din bogăția acestei primăveri, ridichi smulse din pământ în aceeași zi, salată de spanac cu frunze grase de-un verde închis, dovlecel la grătar, căpșune din piață și pește sălbatic. 

Pentru cei care au deschis televizorul mai târziu, Dinner Stories sunt întâlniri lunare care te cheamă la masă pe tine și pe prietenii tăi. Miercuri seară, pe 25 aprilie, de la 7 fix, ne bucurăm împreună de un meniu 100% #homecooked într-un apartament descoperit pe AirBnb și rezervat doar pentru o singură seară, o inițativă în care ne propunem să încurajăm mesele calde pe care le poate pregăti oricine în propria bucătărie. 

Deja ne aflăm la cea de-a treia ediție, iar despre începuturile noastre am povestit cu cei de la AdHugger, dar și în articolele publicate pe The Nature Project. Iar dacă vrei să vezi cum a fost la ediția din martie, tot ce trebuie să faci este să-ți iei o cană de cafea alături și să descoperi povestea noastră aici.

De această dată, am pregătit pentru tine un nou meniu și bineînțeles o nouă experiență.

Urmează să legăm prietenii noi, iar eu sunt curioasă și entuziasmată să te cunosc. Da, pe tine, cel care citești chiar acum aceste rânduri. Te învățăm cum să-ți alegi îngredientele, cum să-ți faci lista de cumpărături săptămânală, cum și ce să gătești acasă atunci când vrei să începi un stil de viață sănătos fără să pierzi foarte multe timp în bucătărie. Tot aici povestim despre agricultură sustenabilă și despre alimentente care provin din surse organice, îngrijite de producătorii locali.

Avem doar 10 locuri, iar ele se dau ca pâinea caldă. Poate pentru că noi chiar avem pâine proaspăt scoasă din cuptor? 😍

Te așteaptă o cină pregătită cu ingrediente fresh, cumpărate și gătite în aceeași zi, dar și o poveste pe care abia urmează să o descoperi: cea a preparatelor sănătoase. 🍓

Dinner Stories

1. Înscrie-te online, completează formularul de mai jos. Ticket Price: 180 lei.

Join us for dinner, apoi primești în căsuța ta de inbox un booklet digital cu toate ingredientele și rețetele pe care le încerci aici, dar și informații care să te ajute să ajungi mai ușor la producătorii locali. Și bineînțeles, pleci acasă un super healthy yummy gift pe care l-am pregătit cu ajutorul partenerilor noștri. 

🙏

2. Odată achitat biletul online, urmează să primești pe mail adresa apartamentului unde urmează să ne întâlnim. Îmi plac surprizele, așa nu-ți zic nimic până atunci. 🙈

3. Ne bucurăm de o cină ca acasă, într-un apartament pe care este posibil să nu îl mai întâlnești niciodată, aici îți faci prieteni noi și înveți lucruri noi. Create your own burger. I'm so excited about this part.

Meniul cinei #homecooking:

1. Legume culese din grădină în aceeași zi, mix de verdețuri și salate, selecție de brânzeturi, hummus de fasole neagră și homemade crakers. Platou cu năut tras în tigaie, micro plante și tofu prăjit.

2. Salată de rucola și spanac, trifoi și plante mici, capșune, afine, nuci pecan și buratta.

3. Rissoto cu sparanghel pregătit în lapte de migdale făcut în casă cu salată de dovlecel copt, edamame și anghinare.

4. Mini burgeri cu pește și sos aioli, capere.

5. Cheesecake raw vegan cu afine și cocos.

+ Selecție de vinuri, lemonade și kombucha juices. 

Ingredientele provin din agricultură organică sau din România, precum piețe sau mici furnizori.

Dinner Stories este o inițativă The Nature Project care nu ar putea prinde viață fără ajutorul Veronicăi, urban yogi and my friend.

Martie? Citește 👉 aici cum a fost la ediția din luna trecută.

Formular rezervare loc:

Name *
Name
Phone *
Phone
 
Brezoianu Dinner Stories Air Invest Credit Photo.jpg
Brezoianu Dinner Stories Air Invest Credit Photo_6.jpg
Salata de primvara cu capsune si nuci.jpg
Raw Vegan Cheese Cake.jpg

Apartamentul poartă semnătura echipei Airinvest, un start-up la început de drum care transformă simple apartamente în adevărate proiecte de design contemporan pe care le pun apoi în circuitul orașului și pe care le aduc în lumina reflectoarelor - pentru pasionații de călătorii și experiențe (fotografiile sunt realizate de Florin Ghenade, Airinvest).

 

 
Rissotto cu sparanghel.jpg
Brezoianu Dinner Stories Air Invest Credit Photo_4.jpg
Brezoianu Dinner Stories Air Invest Credit Photo_3.jpg
Dinner Stories 25 Aprilie.jpg
Brezoianu Dinner Stories Air Invest Credit Photo_5.jpg

Mia este ninja manager la Mark si cofondator Yoga City. Terenul ei de joaca sunt deadline-urile si brief-urile de zi cu zi. Intre strategie si solutii de marketing, nicio zi nu seamana cu alta. Uneori pe platoul de filmare, alteori in brainstorming-uri cu echipa de creatie, biroul Miei este oriunde exista conexiune buna la Internet. In timpul liber incearca sa schimbe orasul prin proiecte curajoase si sanatoase: de la idei de business noi la coordonarea unor start-up-uri si initiative locale.