cityMia Munteanu

Project: dinner stories

cityMia Munteanu
Project: dinner stories

Un apartament vintage. Retro kitchen, new cuisine. În bucătărie miroase a nuci caramelizate și cocos. O cană de ceai cald te așteaptă să saluți orașul. Bine ai venit în casa noastră. A mea, a ta, a noastră. Aici găsești o pereche de papuci haioși și un zâmbet mare la intrare.

Astăzi lansăm prima ediție a experiențelor "Dinner Stories", o serie de întâlniri lunare care te cheamă la masă pe tine și pe prietenii tăi. Miercuri seară, pe 21 martie, de la 7 fix, ne vedem la prima cină 100% #homecooked într-un apartament descoperit pe AirBnb și rezervat doar pentru o singură seară, o inițativă în care ne propunem să încurajăm mesele calde pe care le poate pregăti oricine în propria bucătărie. 

Să ne bucurăm de o cină gătită acasă este astăzi un lux. Swipe right de fiecară dată când ne dorim ceva și fără pic de efort avem acces la preparate care ajung direct în fața ușii.

Avem acces la orice de oriunde, înconjurați de atât de multe opțiuni, am uitat să ne bucurăm de lucrurile care contează cu adevărat. Și totuși, în continuare ne dorim lucruri simple, precum mirosul de pâine caldă proaspăt scoasă din cuptor sau a merelor cu miros de miere și scorțișoară.

Într-o eră în care totul circulă cu viteza luminii, vrem să știm ce mâncăm și care este sursa ingredientelor noastre. Suntem mereu “on the go”, dar căutăm soluții simple și sănătoase.

"Dinner Stories" - experiențe culinare altfel - întâlnirile au loc într-un apartament spectaculos din inima Bucureștiului. Aici te așteaptă o cină pregătită cu ingrediente fresh, cumpărate și gătite în aceeași zi, dar și o poveste pe care abia urmează să o descoperi: cea a preparatelor sănătoase.

În luna martie invitata noastră este Veronica Constantinescu, my yogi friend & zen master. Veronica este yoga teacher și tehnician nutriționist, nu-i de mirare că facem echipă bună împreună. Te învățăm cum să-ți alegi ingredientele, cum să-ți faci o listă de cumpărături, cine sunt producătorii locali de la care ne aprovizionăm și te ajutăm să aduci în farfuria ta de acasă cele mai sănătoase culori.

Înveți pe loc toate rețetele pe care le încerci aici și cel mai important...rămâi la povești alături de oameni pe care nu îi cunoști. Sau poate îi cunosti, asta dacă îți convingi prietenii să lase deadline-urile la birou și să te însoțească. În orice caz, trebuie să știi că avem doar 10 locuri disponibile, e important de asemenea să îți faci rezervare online.

Îți dăm papuci de casă și ne întindem pe covor la un pahar de vin. Adică, exact așa cum ai face dacă ai fi la tine acasă. Doar că acum te afli într-un apartament minimalist din centrul Bucureștiului care te inspiră să vezi lucrurile dintr-o nouă perspectivă.

Dinner Stories:

1. Te înscrii online, doar 10 locuri disponibile. Formular de înregistrare mai jos. Ticket price: 180 lei.

2. Afli locul întâlnirii în dimineața evenimentului, primești un sms, iată câteva fotografii mai jos. We love secrets. ❤

3. Te bucuri de întreaga experiență a gătitului ‘ca acasă’: mâncăm împreună, îți povestim despre preparatele pe care le-am gătit, sugestii de alternative de healthy cooking pentru acasă sau birou.

4. Networking & Healthy talks: te invităm să te prezinți, vrem să te cunoaștem 🙏

5. Follow up: primești un booklet digital care să te ajute în propria bucătărie, găsești aici toate rețetele și recomandările noastre pentru coșul de cumpărături.

Meniul cinei #homecooking:

  1. Homemade hummus, turte de pâine făcute în casă cu un strop de usturoi și un vârf de condimente 
  2. Finger sweet potatoes cu guacamole, microgreens și roșii mici din agricultură organică
  3. Sweet & spicy nuts, coapte în cuptor
  4. Healthy snack, năut la cuptor cu chimen 
  5. Cartofi prăjiți în untură de mangaliță cu o mână de verdețuri și smântână de caju, pesto de leurdă
  6. Chifteluțe făcute în casă
  7. Salate din grădină organică, colorate în diverse combinații, cu nuci braziliene și mere parfumate din grădină
  8. Vegetables curry pot în lapte de cocos
  9. Morcovi la cuptor și fasole mung
  10. Homemade apple pie, asortată cu o homemade gelato

+ Selecție de vinuri, apă de cosos și kombucha juices. 

Ingredientele provin din agricultură organică sau din România, precum piețe sau mici furnizori.

Februarie: cum a fost la ediția pilot? Citește 👉 aici.

Formular rezervare loc

Name *
Name
Telefon *
Telefon
 
Millo Vintage Bucharest Flat_Food Stories7.jpg
Millo Vintage Bucharest Flat.jpg
Turte de paine.jpg
Millo Vintage Bucharest Flat_Food Stories6.jpg
 
Apple pie.jpg
Millo Vintage Bucharest Flat_Food Stories2.jpg
Millo Vintage Bucharest Flat_Food Stories5.jpg
Millo Vintage Bucharest Flat_Food Stories4.jpg

Apartamentul poartă semnătura echipei Airinvest, un start-up la început de drum care transformă simple apartamente în adevărate proiecte de design contemporan pe care le pun apoi în circuitul orașului și pe care le aduc în lumina reflectoarelor - pentru pasionații de călătorii și experiențe (fotografiile sunt realizate de Alexandru Roșieanu, Airinvest).

Mia este ninja manager la Mark si cofondator Yoga City. Terenul ei de joaca sunt deadline-urile si brief-urile de zi cu zi. Intre strategie si solutii de marketing, nicio zi nu seamana cu alta. Uneori pe platoul de filmare, alteori in brainstorming-uri cu echipa de creatie, biroul Miei este oriunde exista conexiune buna la Internet. In timpul liber incearca sa schimbe orasul prin proiecte curajoase si sanatoase: de la idei de business noi la coordonarea unor start-up-uri si initiative locale.