Mia Munteanu

Dinner Stories are loc pe 7 noiembrie

Mia Munteanu
Dinner Stories are loc pe 7 noiembrie

În casă miroase a pâine caldă, iar geamul din bucătărie este un pic aburit. Castane coapte, pere grase, nuci proaspete și dulci, a venit toamna. Bine ai venit la o nouă ediție Dinner Stories, noi gătim pentru tine.

Ai învins miliardele de notificări, iar inboxul îți spune că ai putea să lași pe mâine, este aproape șase, iar afară a început deja să se întunece. A fost o zi plină. Auzi vântul pe la colțuri, iar tu îți imaginezi că e vremea perfectă să te-ntinzi pe covor, în papuci pufoși și călduroși, la un pahar de vin. În sufragerie e ritm de jazz domol, aici nimic nu te grăbește. Pe 7 noiembrie organizăm o nouă ediție Dinner Stories, așa cum te-am obișnuit, ne dăm întâlnire într-un apartament minimalist din București, miercuri de la ora 19.00.

24 Carat Black, un band de jazz din anii 70’ și easy like a sunday morning, Veronica împletește gusturi în bucătărie, iar eu mă pregătesc să întâmpin invitații. Avem 15 locuri la masă și vrem să gătim pentru tine. Apoi, ne-ar plăcea să te învățăm și să-ți povestim despre cum poți să trăiești simplu cu efort mic, alegând hrană sănătoasă din grădinile producătorilor locali cu care noi colaborăm încă de la prima ediție. Nu ei ne-au ales pe noi, noi i-am ales pe ei, iar apoi noi i-am ales pentru tine. O selecție atentă de produse gourmet și un meniu de toamnă, pregătit să devină cel mai #cool instagram story. Yup, așa este, iată aici și aici photos de la edițiile trecute.

Alegem doar ingrediente pe care poți să le pronunți din surse responsabilite, crescute organic sau cu certificări DOP (din origine protejată), adică #realfood that feels so #good.

Book you agenda, rezervă-ți locul la cină și hai să cunoști oameni noi. It will be fun and #healthylicious 🍐🍇🍋

Suntem oficial open for registration.

Dinner Stories

1. Înscrie-te online, completează formularul de mai jos. Price Ticket: 180 lei.

Join us for dinner, apoi primești în căsuța ta de inbox un booklet digital cu toate ingredientele și rețetele pe care le încerci aici, dar și informații care să te ajute să ajungi mai ușor la producătorii locali. Și bineînțeles, pleci acasă un super healthy yummy gift pe care l-am pregătit cu ajutorul partenerilor noștri. 🙏

2. Odată achitat biletul online, urmează să primești pe mail adresa unde urmează să ne întâlnim. 🙈 

3. Ne bucurăm de o cină ca acasă, aici îți faci prieteni noi și înveți lucruri noi. 

Meniul #dinnerstories, 7 noiembrie:

1. Homemade hummus cu castane

2. Salată de conopidă condimentată cu merișoare și un sos de iaurt super #yum

3. Platou cu smochine proaspetete, brânză, nuci și mere din grădină

4. Cartofi dulci umpluți cu nuci prăjite

5. Lasagna de dovleac, roșii uscate la soare și salvie pentru că a venit toamna 🙈

6. Salată din frunze vechi cu vlăstari micro plante și sos de pesto homemade

7. Plăcintă cu pere și mult duce sănătos

+ Selecție de vinuri rose și alb din agricultură ecologică, Domeniul Bogdan and real cola, adică african #kolanut, essential oils și #organicspices de la cooperativa FRUFRU.

Ingredientele provin din agricultură organică sau din România, precum piețe sau mici furnizori. Nu folosim zahăr sau alte ingrediente produse la nivel industrial, totul este pregătit în bucătăria noastră, în aceeași zi.

Numele tău *
Numele tău
Telefonul tău *
Telefonul tău
 
Brezoianu+Dinner+Stories+Air+Invest+Credit+Photo_4.jpg
Photo credits goes to: https://ro.pinterest.com/pin/259801472230744587/

Photo credits goes to: https://ro.pinterest.com/pin/259801472230744587/

Photo credits goes to: https://ro.pinterest.com/pin/129760032998074510/

Photo credits goes to: https://ro.pinterest.com/pin/129760032998074510/

 
Brezoianu+Dinner+Stories+Air+Invest+Credit+Photo_6.jpg
Photo credits goes to: https://ro.pinterest.com/pin/223983781453663860/

Photo credits goes to: https://ro.pinterest.com/pin/223983781453663860/

Castane coapte_Dinner Stories.jpg


Mia este ninja manager la Mark si cofondator Yoga City. Terenul ei de joaca sunt deadline-urile si brief-urile de zi cu zi. Intre strategie si solutii de marketing, nicio zi nu seamana cu alta. Uneori pe platoul de filmare, alteori in brainstorming-uri cu echipa de creatie, biroul Miei este oriunde exista conexiune buna la Internet. In timpul liber incearca sa schimbe orasul prin proiecte curajoase si sanatoase: de la idei de business noi la coordonarea unor start-up-uri si initiative locale.